banner.jpg
A hét gazdikeresője: Bogyó

A hét gazdikeresője: Bogyó

2013.10.28. - Judit

Tudsz nekem egy gazdát?

A nevem Bogyó. Kedves emberek neveztek el így,akik nap,mint nap törődnek velem.

Jelenleg egy fatelep területén élek. A sitt alatt húzom meg magam. Nagyon veszélyes hely ez, forgalmas út mellett.

Én tudok vigyázni, megvárom amíg az autósok elmennek, de tudjátok,mit mondok? Nagyon sokan sokszor gyorsabban jönnek, ha meglátnak, nem értem, hogy miért? Ilyenkor mindig igyekeznem kell átérni.

Veszélyes hely ez. Több barátomat is el akarták már vinni azok az emberek, akik utána egy furcsa helyre tesznek, ahol a szóbeszéd szerint rengeteg kutya van, és csak kevesen kerülnek ki onnan…a barátaimnak szerencséjük volt. Nekik már van gazdájuk. Segítettek nekik a kedves emberek, akik hozzám is jönni szoktak ennivalóval, nekik már nem kell azon aggódniuk, hogy hogyan fogják a telet újra átvészelni.

Tudsz nekem egy gazdát?

Amit én magamról mondani szeretnék, hogy kicsit félénkebb vagyok, sokszor megijesztenek az emberek. Óvatosnak kell lenni ám, nem mindig tudom eldönteni, hogy ki az, aki jó szándékkal közeledik. A „simi” érzését csak nemrég ismertem meg, még régről emlékeztem valamire, tudtam, hogy ez egy gyönyörű érzés. Szeretném többször érezni egy gazdi kezét.

Tudsz nekem egy gazdát?

A kedves emberek beoltattak, ami nem volt kellemes, de azt mondták, hogy ezt most muszáj, mert így könnyebb lesz gazdira találni, hát elvégre is, egy gazdiért bármit elviselek. Chipet is kaptam,ez egy furcsa szerkezet, a kedves emberek azt mondták, hogy ha majd jön értem a gazdi, az ő neve fog ezen a chipen szerepelni az enyém mellett.

A kedves emberek azt is mondták, hogy sajnos majd egy műtét is vár rám, ezzel megelőzhetjük, hogy több árva kutyus legyen, olyanok akik az utcán élnek, olyanok mint én.


 

Szeretnék egy gazdit! Egy gazdit, akit várhatok a saját otthonomban, szeretnék egy gazdit, aki mindennap megsimogat, szeretnék egy gazdit és én megígérem, hogy örökké hálás leszek és hűséges, és én soha nem hagyom el!

 

Bogyó

Érdeklődhettek: +36 20 43 83 195

 

 

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2020 - CityDogs Készítette a