banner.jpg
A hét gazdikeresője: Brigi

A hét gazdikeresője: Brigi

2013.11.18. - Judit

Sziasztok Kedves Olvasók!

 

Brigi vagyok Engem úgy találtak Nagyvenyim és Mezőfalva között a főúton... Bandukoltam, nézelődtem, hátha találok egy kanapét, amin lekucorodhatok, de aztán egy nagyon kedves ember felvett és hazavitt magához. Előéletemről csak halvány foltok maradtak, szaporítónál éltem, hogy sok kis mopszot szüljek, majd amikor már nem voltam a hasznukra egyszerűen csak kidobtak az útra... Biztos valami rosszat is csináltam, nem tudom…

Szóval arról a hosszú végeláthatatlan útról hazavitt egy férfi, de sajnos nem maradhattam sokáig mert nem lettünk igazi barátok a kutyájával...volt ott sürgés-forgás, majd jött egy nagyon kedves néni akivel egy jót autóztunk(ettünk-ittunk-fényképezkedtünk), majd átadott egy másik kedves néninek, aki el is vitt az orvoshoz, elég sokat maceráltak, vizsgálgattak, de aztán kompenzálták ezt simogatással. Olyan furcsa, korábban ilyet nem nagyon éreztem. Valahogy figyelnek rám, mosolyognak, ha valami vicceset csinálok, például a mai napig nem értik, hogy hogyan is sikerült belepisilnem a felmosó vödörbe De jót nevettek rajtam, hiszen én Mopsz vagyok és igazából én azt szeretem a leginkább, amikor mosolyt csalok az emberek arcára.

Jelen pillanatban többedmagammal élek, nagyon jól érzem itt magam, de bízok abban hogy egyszer értem is eljön az álomgazdi. Valakit úgy tudnék én is szeretni… Főleg, hogy egyre több sorstársamról hallok, akiknek nagyon drukkolok, hogy valahogy a Mopsz fajtamentéshez kerüljenek. Egészségem nem tökéletes, fogaim immel-ámmal vannak, de ez nem akadályoz meg abban, hogy minden földi finomságot elfogyasszak Imádok macskákkal és kutyákkal egyaránt játszani, de a korom (9) miatt már nem nagyon tudok ugrabugrálni. Nem adom fel és bízom abban, hogy valakinek én lehetek az „igazi”, aki készenáll egy nagy utazásra velem. Rajtam nem múlik:-)

Brigi

Mopsz Fajtamentés

hungarianpugrescue@gmail.com

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2020 - CityDogs Készítette a