banner.jpg
A hét gazdikeresője: Csermely

A hét gazdikeresője: Csermely

Üdvözletem mindenkinek, itt Csermely!

 

Én egy 4 év körüli igazi és hamisíthatatlan magyar agár hölgy vagyok, aki epedezve várja már a saját, szerető gazdiját! Kisújszálláson találtak rám csontsoványan – még egy agárhölgyeményhez képest is – majd az Agár Fajtamentés értem jött és lassan már egy éve velük vagyok.

Valaki csúnyán fejbelőtt majd magamra hagyott, biztos azért, mert feleslegessé váltam, miután egy óriási daganat nőtt a cicimre és nem voltam tovább alkalmas az orvvadászatra. Sajnos ez a bánásmód általános dolog a fajtámat tekintve. Nem tudom mivel érdemeltük ki ezt, hisz nagyon kedves és bújós fajta vagyunk, mindent megteszünk, hogy megfeleljünk az embereknek és cserébe csak szeretetet, no és egy kényelmes kanapét szeretnénk, ahol a nap jórészében alvással foglalatoskodhatunk. Én, személy szerint a leendő gazdimat nagy odaadással fogom szeretni, ebben biztos vagyok!

Mikor a Fajtamentőkhöz kerültem, elvittek a doktor bácsihoz, aki a daganat mellé diagnosztizált egy gyógyíthatatlan vesebetegséget, továbbá egy vérrögöt a belső combomban, ezért sokáig nem tudtak megműteni, mert nem akarták, hogy baj legyen. Mikor feltápláltak és rendbe hoztak szerető kezek, átestem a műtéten (ami nagyon jól sikerült) és egyben ivartalanítottak is. Ma már csak a vesém miatt van is egy kis pisi gondom, ha belépek a hidegből a melegbe… ez nem illik egy agár hölgyhöz, szégyellem is magam, de reménykedek, hogy így is elfogad majd valaki.

Életem végéig gyógyszert kell szednem a ritka vesebetegségem miatt, így olyan gazdit keresek, akit ez nem zavar és ezzel a betegséggel együtt tud majd szeretni!

Itt az emberek nagyon szeretnek engem, azt mondták rólam, hogy szépen rehabilitálódtam a velem történt borzalmak ellenére, nyitott vagyok és barátságos. Pórázon szépen sétálok, jól kijövök gyerekekkel, kutyákkal, mindenkit szeretek, de nem tolakodva, hanem igazi elegáns agármódra!

Olyan gazdira vágyom, aki nyugodt életet él, lakhatok vele a lakásban és van egy kis kertecskéje is, ahova néha kimehetek bóklászni."

Csermely

Keress engem a facebookon az Agár Fajtamentés csoportban (https://www.facebook.com/groups/agarfajtamentes/), vagy a www.szentferenc.hu-n!

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány,  Agár Fajtamentés

Nagy Henni  - henni.szentferenc@gmail.com

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2020 - CityDogs Készítette a