banner.jpg
A hét gazdikeresője: Elek

A hét gazdikeresője: Elek

2013.11.04. - Judit

Sziasztok,

 

Elek vagyok. Tudom, most sokan felnevettek, de nekem amúgy tetszik ez a név. Nem vagyok még egy matuzsálem, de már megjártam a sittet. A kalocsai menhelyről kérték a Futrinkás lányok segítségét, mert sajnos komoly gerincproblémáim voltak. Valami sérv vagy mi a szösz...nem tudtam én, hogy ez a neve, csak fájt, de nagyon.

Már megműtötték, mert nem bírták nézni, hogy szenvedek. Engem persze kevésbé zavart, jöttem-mentem-intézkedtem, csak olyan instabil módon mozgott közben a világ...ma már sokkal jobb.

Azt mondják, keverék vagyok, nem tudom, ez mit jelent, biztos nagyon extra jó dolog...mert belém csak jó dolgok keveredtek.

Nagyon szeretem az embereket, meg a kutyákat is, sőt a macskákat is, szóval mindenkit. Egy igazi négy lábon járó szeretetgombóc vagyok. A gombóc itt nem a súlyomra utal, csak mint metafora mondtam, na.

Na..jó...nyilván akkor vagyok jókedvemben, ha az a másik kutya, aki szembejön nem sokkal nagyobb nálam, de ez érthető, nem?

Szeretek lakásban élni, meg szobatiszta is vagyok, autókázni is imádok, és még a pórázon sem rángatlak nagyon. Viszont a lépcsőzést a gerincem miatt kerülnöm kellene. Kaptam szurikat, amiket kell, meg elvették már a férfiasságomat is...de ettől csak még cukibb lettem.

Hát, ezeket kell tudni rólam, mielőtt írsz, hogy haza akarsz vinni. Mert írsz, ugye?

Várom!

 

Elek

4-6 év körüli kis-közepes termetű keverék kan kutyus

Futrinka Egyesület

info@futrinkautca.hu

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2020 - CityDogs Készítette a