banner.jpg
Bárdos Állatorvosi Rendelő

Bárdos Állatorvosi Rendelő

Újpesten az Árpád-kórház mögött található rendelőnket és állatgyógyászati patikánkat 2009. novemberében nyitottuk meg feleségemmel közösen, családi vállalkozásként. Mindkettőnk mögött több, mint 15 éves szakmai múlt áll, sok energiát fektetünk abba, hogy a megszerzett tudásunkat és tapasztalatainkat a lehető legjobb módon kamatoztathassuk kis pácienseink és gazdáik egészsége és öröme érdekében.

Igyekszünk a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani; belgyógyászati, sebészeti, szülészeti ellátásunkat kiegészítik különböző műszeres vizsgálati (röntgen és ultrahang) és kezelő (ultrahangos fogkőeltávolító, elektrokauter) műszerek. Rendelkezünk laboratóriumi háttérrel is, amennyiben kiegészítő vér-, vizelet, mikrobiológiai vagy szerológiai vizsgálatokra is szükség van.

Műtőnkben kizárólag altatógéppel altatjuk pácienseinket, folyamatos monitorozás közben, a kockázatok minimálisra csökkentése érdekében. Állatvédő szervezetekkel együttműködve részt veszünk mentett állatok - elsősorban kutyák gyógykezelésében és ivartalanításának elvégzésében.

Állatgyógyászati patikánkban megtalálhatók a vény nélkül kapható és vényköteles termékek széles spektruma, beleértve a különböző gyógy- és diétás tápokat is (Royal Canin, Trovet, Hill's), valamint a jó minőségű fiziológiás (nem beteg) állatok (kutyák, macskák, kisrágcsálók) részére készített eledelek is.

Gyógykozmetikánkban a beteg bőrű és szőrzetű kisállatokat fürdetjük és kezeljük a legjobb minőségű gyógysamponokkal és gyógyászati kozmetikumokkal.

1041 Budapest, Bárdos Artúr u. 4.
telefon: 061/360-0755
e-mail: info@bardosallatorvos.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Szerda - Péntek: 8:30-11:30
Kedd - Csütörtök: 15:30-19:30
Szombat: 8:30-11:30

weboldal

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a