banner.jpg
Borsod Dogsport Kutyaiskola

Borsod Dogsport Kutyaiskola

Célunk, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük a kulturált állattartást, a kutyás szabadidős tevékenységeket valamint munkasportokat. 

A kutyázás szinte minden területét érintő kínálattal várjuk a hobbi-, munka-, szolgálati-, kiállítási-, valamint versenykutyásokat, tanfolyamokkal, egyéni képzéssel, valamint gyakorlási lehetőséggel idegenpályaként, őrző-védő munkához igény szerint idegen segéddel. 

A képzések során a humánus módszereket alkalmazunk, a pozitív megerősítésre, valamint a megfelelő motivációra helyezzük a hangsúlyt. Tanítványaink kis létszámú csoportokban, egyéni tempóban, saját igényeiknek és teljesítményüknek megfelelően haladhatnak. 

Mivel az állatok védelme, valamit a kulturált állattartás meghonosítása rendkívül fontos számunkra, állandó kedvezményt biztosítunk az ARM rehabilitációs képzésén résztvevő nevelési problémás-, a mentett, örökbefogadott-, valamint az ivartalanított kutyák számára.

A kutyák testi és lelki egészségének megóvása érdekében, sportcélú tanfolyamainkon csak az adott célra alkalmas fajtájú, egészségi állapotú és temperamentumú kutyák képzését vállaljuk. A tanfolyamokon való részvétel lehetőségeiről és feltételeiről oldalunkon részletesen olvashat. 

2012-évben a Baráthegyi VKI Alapítvány oktatóinak segítségével elindítottuk a Mentőkutya képzést melynek elsődleges célja a mentőkutyás utánpótlás nevelése. Ennek köszönhetően még ez évben lehetőségünk nyílt részt venni a Neptun Mentőcsoport színeiben a Verpeléten megrendezett BÜKK Mentőcsoport minősítő gyakorlatán, amin kutyáink sikeresen teljesítettek.

Iskolánkon egészen kölyökkortól a veteránig minden méretű és fajtájú kutyával lehetőséget találhat a szabadidő kellemes, kulturált és tartalmas eltöltésére.

A Miskolc Hotel Sárga Csikó háta mögötti volt lovas pályán várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt szombaton 10:00 - 14:00h és vasárnap 09:00 - 14:00h időpontokban.

Szepesi Gábor
telefon: +36 70 347 7048
e-mail: borsoddogsport@gmail.com

weboldal


Borsod Dogsport Kutyaiskola nagyobb térképen való megjelenítése

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a