banner.jpg
Budai Gesztenyés Étterem

Budai Gesztenyés Étterem

A Budai Gesztenyés Étterem és Kávézó elődeihez híven a magyar konyha ízvilágát vonultatja fel úgy, hogy közben a múlt és jelen, a hagyományos és a modern közötti egyensúly megtalálására törekszik. Valljuk, hogy a természetben megtalálható minden, amiből tápláló és ízletes ételeket varázsolhatunk az Önök asztalára. Konyhafőnökünk irányításával ételeinket friss zöldségekből lédús gyümölcsökből, minőségi húsokból és illatos zöldfűszerekből készítjük, a megújuló hazai borászat közel nyolcvan remekét kínáljuk.

Éttermünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy minden az Önök kényelmét szolgálja,a kisbabákat bio bébiételeinkkel, a nagyobb gyerekeket a kedvenc ételeikből válogatott gyerekmenüvel várjuk és hogy még jobban érezzék magukat nálunk, az étterem felső szintjén játszósarkot alakítottunk ki számukra.

Ha Ön csak egy reggelire, vagy egy délutáni kávéra nézne be hozzánk, ezt is megteheti: a kert gesztenyefáira néző Kávézó asztalainál a kávézás igazi szertartássá válik, és ez még csak a kezdet: amint az idő kissé melegebbre fordul, a kerthelyiségben megnyitjuk a frissensülteket, steak-különlegességeket, zöldsalátákat kínáló Grillteraszunkat.

Az 1800-as években épült Borpincénk autentikus helyszín a minőségi ételek és kiváló borok köré szervezett társasági összejövetelekhez, melyekhez minőségi borkóstoló programokat ajánlunk.

Bízunk benne, hogy a változást Ön, a vendég pozitívan értékeli majd, és mivel ez mindennél fontosabb számunkra, kérjük, hogy ossza meg velünk tapasztalatait.

2092 Budakeszi, Fő utca 1.
telefon: +36 23 450 534
e-mail: info@budaigesztenyes.hu

Nyitva tartás:
hétfő - vasárnap: 11:00 - 23:00h

weboldal

facebook

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a