banner.jpg
California Coffe Company

California Coffe Company

1066 Budapest, Teréz körút 38.
A California Coffee Company első üzlete méltán lett a fiatal üzletemberek és egyetemisták kedvenc kávéháza. Ha üzleti megbeszélésed van, tanulni akarsz, át akarod futni az e-mailjeidet, vagy egyszerűen csak hátradőlnél egy puha fotelban egy forró kávéval a kezedben, kávézónk reggel 7-től este 11-ig vár mindig gőzölgő kávéval, friss szendvicsekkel és illatos süteményekkel.

1051 Budapest, Szent István tér 4-5.
Ez a kávéház leginkább a környékben dolgozó fiatalok és a turisták által látogatott. A panorámás ablakok alatt a kényelmes fotelekben, kanapékon helyet foglalva a Bazilika lélegzetelállító látványa békét és nyugalmat sugároz, míg a kávézó mindig pezsgő hangulata és a legtrendibb zenék folyamatos kíséretet adnak baráti találkozókhoz, munkamegbeszélésekhez.

1088 Budapest, Kálvin tér 12.
A California Coffee Company második kávéházát leginkább a közeli egyetemeken tanuló magyar és külföldi diákok látogatják nagy szeretettel, hiszen itt jó hangulatban, egy illatos kávé mellett tudnak tanulni, találkozni az ismerőseikkel, és az ingyenes wifin bármikor csatlakozhatnak a világhálóra. A kényelmes fotelek ideális alapot adnak randevúkhoz, baráti találkozókhoz, a hátsó egy-két személyes asztalok pedig remek lehetőséget adnak arra, hogy egy szendvics, vagy kávé mellett dolgozhassunk laptopunkon.

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 1.
A CCC legújabb üzletének épülete igen nagy múltra tekint vissza: a századfordulón egy felkapott és  nagymúltú kávéháznak, a  Japánnak adott otthont.   Nem titkolt célunk, hogy kávézónkkal vissza kívánjuk hozni a régi Budapest egyik legnépszerűbb helyének hírnevét, patináját.  Számunkra fontos volt, hogy a kávézó a hely szellemét megőrizve, Budapest eme kulturálisan fontos emlékét visszaidézze, ezért különös gondot fordítottunk a japán bambuszokat mintázó eredeti mennyezet művészi restaurációjára.  A belső design kialakításánál igyekeztünk megfelelni a tőlünk megszokott fiatalos, lendületes stílusnak, de tisztelegve a kulturális emlékek előtt, a belső tereket a századfordulós hangulathoz is igazítottuk, kiemelt helyet adva egy működő pianínónak, melyen már a nyitás napján kedvtelve játszottak a betérő Vendégek.

telefon: +36 1 319 7117, +36 30 465 2195
e-mail: info@californiacoffeeco.net

Nyitva tartás:
hétfő - vasárnap: 07:00 - 23:00h

weboldal

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a