banner.jpg
Drótszamár Kemping

Drótszamár Kemping

A kemping a Velencei-tó partján található, közvetlen vízparttal, kiépített stranddal, játszótérrel, ősfás parkkal, 9 hektáros területtel. Kőhajtásnyira van a Velencei-hegység, mely számtalan érdekességet, természeti szépséget és lehetőséget kínál.
A 600 méter hosszú partszakasz biztosítja, hogy zavartalanul élvezhesd a fürdés, úszás örömeit, ráadásul az egyik szakaszon ezt a házi kedvenceddel együtt is megteheted, mások zavarása nélkül. Veled együtt a négylábú házi kedvenceket is szívesen látják. A Velencei-tó kiérdemelte a „Napfény-tava” jelzőt, melynek alapját az biztosítja, hogy az éves átlagot jelentő 2050 napsütéses óra hatására a víz hőmérséklete rendszeresen eléri a 26 fokot, s ezzel ez Európa legmelegebb tava.
Az aktív pihenését – a kempingen belül – számtalan sportolási lehetőség biztosítja. Röplabda, strandröplabda, gokart, asztalitenisz, görkorcsolya, gördeszka, petanque, tollaslabda, vízibicikli várja a sportolni vágyókat, de a hatalmas szabad zöldterületek tovább bővítik a lehetőségek tárházát. Sportszereket és természetesen kerékpárokat a kempingben kölcsönözhettek.

2481 Velence, Kemping u. 2.
telefon: +36 22 472 043
e-mail: info@drotszamarpark.hu

weboldal

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a