banner.jpg
Dunyha Vendéglő

Dunyha Vendéglő

Az étteremben kedves a kiszolgálás és szívesen látják a jólnevelt négylábú kedvenceket is, persze itt elsősorban kutyákra gondolnak, és ahogy a gazdinak, úgy a legjobb barátnak is akad itt hely bőven. Az étterem egy autentikus vidéki parasztház hangulatát ötvözi a modern, letisztult mediterrán hangulattal. Tavasztól őszig a kemencés kerthelyiség és az onnan látható panoráma egyszerűen zseniális, míg a hidegebb időszakokban a belső tér apró kiegészítői derítik jókedvre az ide látogatót. Az ételek az elfeledett magyar konyha remekeit ötvözik a modern konyhaművészettel.

..és ahogy ők látják mindezt:

A Dunyha Vendéglőben összeollóztuk mindazt, ami egy harmonikus és családias étteremhez kell. Télen a melegséget sugárzó kemencében, melyben saját füstölésű alapanyagokat is készítünk, liba legyen a talpán, ami nem pirul meg ropogósra! A Dunyha Vendéglő a hagyomány minden elemét büszke karakánsággal viseli. Megrendíthetetlenül hiszünk a kézműves termelői frissességben. Nem csak Márton napon, de egész évben hangsúlyosak a libaételek, amellett hogy a legjobb értelemben vett házias konyhát kínáljuk. Nyáron, a mesehelyszínt megidéző varázskertben a kemence mellett a grillkonyha tüze is ég, folyamatosan készülnek az ételek, melyek nagyanyáink rég feledett receptjeit hívják újra életre.

A Dunyha Vendéglő a Petneházy Club Hotel területén található. Számtalan további terem és egyéb tér áll azok rendelkezésére, akik esetleg nagyobb események, rendezvények helyszínét keresik. A Rendezvénypark menüben még több információval szolgálunk ezzel kapcsolatban.

Élhető design, rusztikus tér és pihe-puha kényeztetés a város fölött! Legyen a vendégünk! Hungarikumot minden napra!

1029 Budapest, Feketefej u. 2-4.
telefon: +36 1 391 80 19
e-mail: info@dunyha.hu

Nyitva tartás:
hétfő - vasárnap: 12:00 - 21:00h

weboldal

facebook
 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a