banner.jpg
Őrmezői Kutyasuli

Őrmezői Kutyasuli

Az Őrmezői Kutyasuli létrejöttét több dolog együttállása eredményezte: a XI. kerületi Önkormányzat megkeresése, a Tükör módszer oktatói közösségének szándéka és a növekvő igény a gazdik részéről.

Az iskola 2009 tavaszán nyitotta meg kapuit Korom Gábor vezetésével, a Népszigeti Kutyasuli első testvériskolájaként. A Népszigeti suli elsősorban arról híres, hogy az ország legnagyobb kutyaiskolája és itt született meg a Tükör módszer, amely azóta már elkezdte hódító hadjáratát a világban és nagyon sok kutya-gazda párosnak változtatta meg az életét.

A módszer alapítóiként elsődleges célunk, hogy minél több gazdihoz jusson el a tükör-szemlélet, a tudatosság a kutya nevelésben. Ezért is született meg az elhatározás, hogy a főváros másik szélén nyitjuk meg második iskolánkat, így a közlekedés is egyre kevesebb ember számára jelent akadály.

Nem volt könnyű megtalálni az ideális területet, de szerencsére a XI. kerületi Önkormányzat fontosnak találta, hogy a környéken lakó kutyák jól neveltek legyenek és ők ajánlottak területet. Első látásra nehéz volt elképzelni, hogy lesz a bokros, gazos, dimbes-dombos területből kutyaiskola, de egy fél év kemény munka árán sikerült nem csak az iskolát, de a környékét is szépen kitisztítani, rendbe rakni.

2011-re már mintegy 40 fős oktatói közösség tevékenykedik az Őrmezői Kutyasulin, akik részben a Népszigetről jöttek át, részben már itt váltak gazdikból oktatóvá.

Az iskola vezetője Varga Péter, szakmai vezető továbbra is Korom Gábor, a Tükör módszer ideájának megálmodója.

1112 Budapest, Poprádi út.
telefon: +36 70 310 7701
e-mail: ormezo@kutyasuli.hu

weboldal

facebook

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a