banner.jpg
Városi Kutyák Iskolája

Városi Kutyák Iskolája

Az iskola 2013 év elején alakult az Alfa kutyaiskola tagjaként, majd 2013 év végére nevet és profilt váltottunk, mivel célunk a városi kutyák és kutyatartók képzése ebben a formában tud csak megvalósulni. Elsősorban a városi kutyatartókat szeretnénk segíteni, számukra és kutyáik számára tartunk oktatásokat, tanfolyamokat, foglalkozásokat.

Iskolánk eddig is nagy hangsúlyt fektetett a városi kutyázás népszerűsítésébe, a városi kutyások életének segítésébe és ezt a cél kívánjuk a továbbiakban is – ha lehet még erősebben mint eddig – zászlónkra tűzni. Szeretnénk, hogy a városi kutyatartók a városi körülmények között is biztonsággal és a kutyák számára megfelelő módon lennének képesek tartani kedvenceiket, szocializált viselkedésükkel utat mutatva a többi kutyatartónak.

Az iskola alapelve az erőszakmentes képzés: a tanítás során pozitív megerősítést alkalmazunk, fizikai ráhatás nélkül. A kutyusokat nem kínozzuk például fojtó vagy szöges nyakörvvel, sőt pórázra sincs szükség. A ma ismert leghatékonyabb tanítási eszköz; a klikker segítségével, anélkül tanítjuk a kutyákat, hogy hozzájuk érnénk. A hagyományos kiképzéssel ellentétben a klikkerrel öröm a tanulás a kutyusnak, és öröm a tanítás nekünk, gazdiknak. Természetesen kutyánk nevelése nem merül ki az engedelmességi feladatok megtanításában. Előbb-utóbb minden gazdi szembesül kutyája kisebb-nagyobb viselkedési problémájával. Sokféleképp jelentkezhet ez a mindennapokban:a kutya talán a lakást, a kertet rombolja, vagy a hívást hagyja figyelmen kívül, de az is lehet, hogy agresszív, esetleg éppen túl félénk, és sorolhatnánk.

A megfelelő kommunikáció kialakításával és a kutyák ösztöneit „kezelő” technikák segítségével nemcsak a problémákat tudjuk megszüntetni, hanem egy olyan kapcsolatot tudunk kialakítani kedvencünkkel, ami minden gazdi álma. Megfelelő tudatossággal és következetességgel erre minden gazdi képes.

1117 Budapest, Vízpart utca
telefon: +36 30 9215 773
e-mail.: petersugar@gmail.com

Városi Kutyák Iskolája

facebook

kutya duma videók


Kutyasuli nagyobb térképen való megjelenítése

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a