banner.jpg
Bol-Dog.hu - egyedi kutyás ajándéktárgyak

Bol-Dog.hu - egyedi kutyás ajándéktárgyak

Ha igazán ötletes ajándékot keresel kedvencednek, barátaidnak, családtagjaidnak, vagy a párodnak, akkor most kiváló alkalmad nyílik rá, hogy egy igazán személyre szabott meglepetéssel örvendeztesd meg őket.

Egyedi, fényképes és feliratos ajándék- és használati tárgyak készítésével foglalkozunk, melyek főként kutyusoknak és gazdijaiknak szólnak (pl. nyakörv, kendő, frizbi) , de természetesen mindenki igényeit szeretnénk kielégíteni (pl. bögre, egérpad, kispárna, póló...). Nézz körül webáruházunkban, és ha nem találsz valamit, írd meg egyedi elképzeléseidet és mi megpróbáljuk a legrövidebb időn belül elkészíteni álmaid ajándéktárgyát!

Termékeink kiváló minőségűek, a szublimációs technikával készült egyedi felületek pedig nem kopnak, napfény hatására sem halványodnak, mosással sem töredeznek be. Kiváló, időtálló ajándék, minden alkalomra, legyen az születésnap, vagy éppen Karácsony!

Szublimációs nyomtatás esetén a mintát egy speciális papírra nyomtatjuk, ezt a hordozót a nyomtatandó felületre helyezzük, majd rendkívül magas hőmérsékleten préselve, a festék gáz halmazállapotúvá szublimál és behatol a nyomtatandó anyagba, így intenzív és tartós nyomatot eredményez. Az egyik legjobb technológia, mert színátmenet nyomtatható vele, rendkívül intenzívek a színek, és extrém az időtállósága. Egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy nincs vastagsága, a festék az anyagba szívódik.

4400 Nyíregyháza, Virág utca 22. 1/3
telefon: +36 70 58 48 828
e-mail: kovacstunde@bol-dog.hu

weboldal

facebook

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2022 - CityDogs Készítette a