banner.jpg
Fekete Kutya Kozmetika

Fekete Kutya Kozmetika

Üdvözlöm, Pallag Szilvia vagyok a Fekete Kutya Kozmetika tulajdonosa, okleveles kutyakozmetikus, állatorvosi szakasszisztens, kultúrantropológus és Teónak a hároméves fekete angol rocker spánielnek hűséges gazdája.

2012-ben Székesfehérváron a Lövölde úton nyitottam meg a Papírkutya Szalont. Az üzlet 2013 őszén, arculatváltás után Fekete Kutya Kozmetika nevet kapta és egy seregélyesi üzlettel is bővült a szolgáltatásaim helye.

2010-ben kezdetem el kutyakozmetikázással foglalkozni, és szerencsémre a legjobb budapesti és székesfehérvári kutyakozmetikusoktól sajátíthattam el ezt a szép hivatást. 2012-ben állatorvosi szakasszisztens vizsgát tettem, hogy a kutyákkal kapcsolatos ismereteimet még jobban bővítsem.

Folyamatosan figyelemmel kísérem a magyar és nemzetközi kutyás társadalmat, a változó kutya divatot. Rendszeresen látogatom a kutyakiállításokat, kutyás összejöveteleket, hogy az ott szerzett benyomásokkal szakmai tapasztalataimat is kiegészíthessem.

Szabadidőmben szívesen vállalom a székesfehérvári Herosz állatotthon rászoruló védenceinek kozmetikázását, hogy ezáltal is nőjön az esélyük a gazdára találásban.

Munkám közben alaposságra, precizitásra és tisztaságra törekszem.
Remélem, hogy meglévő és új vendégeim nyugodt szívvel bízzák rám kutyájuk kozmetikai ápolását.
Szeretettel várom Önt és kis kedvencét a székesfehérvári vagy a seregélyesi kozmetikámban!
Köszönöm, hogy bizalmukkal megtisztelnek, bármilyen a témával kapcsolatos kérdésükkel bátran forduljanak hozzám elérhetőségeim egyikén.

8000 Székesfehérvár, Lövölde út 14.
8111 Seregélyes, Pálinkaházi út 8.
telefon: +36 30 246 5289
e-mail: kapcsolat@feketekutya.hu

weboldal

facebook

  •  

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2019 - CityDogs Készítette a