banner.jpg
Milyen kutya illik hozzád?

Milyen kutya illik hozzád?

KOS

Ha Kos vagy, a legkönnyebben egy keménykötésű kutyában leled meg a társadat és bajtársadat, aki egyben a lelki társad is. A hozzád illő eb tekintélyt sugárzó, nagytestű házőrző. Fontos azonban, hogy már az elején "lejátsszátok", ki a falkavezér - ami két ilyen erős egyéniség között nem biztos, hogy mindig egyszerű menet...
A hozzád illő fajták: dog, rottweiler, dobermann. Az ölebek vagy a kevésbé határozott kutyák azonban nem passzolnak hozzád.

 

BIKA

Ha Bika vagy, kényelemszerető és könnyen alkalmazkodó eb lesz jó pajtásod. Amikor nincs kedved hosszú sétákra indulni, akkor be kell érnie a ház előtti fákkal. Amikor azonban megszáll a természet iránti vágy, lehet, hogy napokig baktatnia kell melletted. A kutyád kényelmi dolgokban sosem szenved hiányt, hiszen magadból kiindulva puha ágyat vetsz neki, hatalmas etetőtálat kap, amiben mindig a legfinomabb falatok illatoznak.
A hozzád illő fajták: bichon havanese, yorkshire terrier, tacskó, de egy kedves kistestű keverékkel is jól ellennél.

IKREK

Ha Ikrek vagy, a kutyád legyen éppen olyan, mint te. Hebrencs, szeles, kíváncsi, aki imádja a változatosságot. Egy állandóságra vágyó és nyugalmat igénylő ebbel ugyanis rövid idő alatt kikészítenétek egymást. És mindkettőtök érdekében el kellene válnotok egymástól. Vagy valamelyiktöknek gyökeresen meg kell változnia.
A hozzád illő fajták: ha aktív egyéniség vagy, válassz vizslát vagy labradort, ha kevésbé, akkor egy yorkshire terrier vagy egy csivava passzolhat hozzád.

RÁK

Ha Rák vagy, úgy imádod majd a kutyádat, mintha a családtagod lenne. Ezt persze nem minden eb veszi jó néven. Ha azonban megtalálod a négylábú lelki társadat, soha nem lesz hiánya semmiben, mindig tele lesz az etetője a legfinomabb falatokkal, messzemenően gondoskodsz az orvosi ellátásáról és totális kényelméről.
A hozzád illő fajták: egy apró termetű öleb vagy keverék kutyus tökéletes gazdája lehetsz, belőlük akár többet is kényeztethetsz.
 

Thinkstock

 

OROSZLÁN

Ha Oroszlán vagy, a hozzád illő kutya először is hűséges és szófogadó, aki nem mellesleg csodál téged. Ezen kívül legyen egy ritka, különleges és pedigrés család tagja, díjakkal elhalmozott felmenőkkel. Fontos szempont számodra még az is az ebválasztásnál, hogy a négylábú egy igazán büszke egyéniség legyen.
A hozzád illő fajta: például egy hófehér svájci juhászkutya, egy tibeti vagy boston terrier.

SZŰZ

Ha Szűz vagy, a kutyádnak mindenképpen olyan rendszeretőnek és rendszerimádónak kell lennie, mint amilyen te vagy. Így bármilyen ebet is választasz, lesznek nehéz pillanataitok. Mert egy kutyakölyök nem a pedantériáról és a szobatisztaságról híres... de ha kibírjátok azt a röpke néhány hónapot, már örökké együtt maradtok!
A hozzád illő fajta: egy szófogadó németjuhász vagy egy rendes kistestű kutya való neked.

MÉRLEG

Ha Mérleg vagy, egy valódi trendkutyában találhatod meg a négylábú társadat. Aki olyan szép és divatos, mint te. Az ebed szépségét és rátermettségét szívesen meg is mutatod, hogy azután büszkélkedhess vele ország-világ előtt. Mindketten bájos egyéniségek vagytok, így az ebderbiktől kezdve a hétköznapok sétáiig mindenhol nagy sikert arattok.
A hozzád illő fajta: egy csilivili pedigrés kiskutyával jó párost alkothattok, például egy csivavával vagy egy kistestű terrierrel.

SKORPIÓ

Ha Skorpió vagy, szélsőséges ízléssel bírsz, amit csak egy nagyon alkalmazkodó eb bír elviselni. A rugalmas és simulékony léleknek azonban extrém testben kell lakoznia. Egy hagyományos kutyus egyáltalán nem való hozzád, különösen vonzódsz a hihetetlen kinézetű, a közízléstől igen távol álló jószágokhoz.
A hozzád illő fajta: ha nem lehet a tied a legszebb kutya, akkor kiválasztod a legrondábbat! Nem baj, ha kopasz, ha görbe a lába, a lényeg, hogy a tied.

NYILAS

Ha Nyilas vagy, a kutyádnak mindenképpen kalandvágyónak és strapabírónak kell lennie. Mert el kell kísérnie téged kirándulni és autózni. Mert ki kell bírnia a kutyapanziós elhelyezést is, ha éppen utazol és világot látsz. De a legfontosabb, hogy a szíve legyen aranyból, az esze pedig a helyén!
A hozzád illő fajta: egy rotweilerrel, egy bernáthegyivel vagy egy németjuhásszal remek duó lehettek, őket akár egy mentőexpedíción is bevetheted.

Thinkstock

BAK

Ha Bak vagy, a kutyádnak katonás szigorra és spártai körülményekre kell számítania. Ugyanakkor rengeteg szeretet is kap majd az ebed, amit élvezettel viszonoz is. Egy remek munkakutya, aki szófogadó, rendes, ugyanakkor kemény, nagyon jó partnered lehet. Egy kis ölebbel azonban nem tudsz zöldágra vergődni, igaz, ő sem veled.
A hozzád illő fajta: németjuhász, rotweiler, dobermann - kemény és megbízható ebek.

VÍZÖNTŐ

Ha Vízöntő vagy, olyan laza kutya kell neked, amilyen laza vagy te magad is. Legyen laza kinézetre és egyéniségre is, és egymásnak teremtett benneteket a sors. Fontos még az aktivitás is! Mivel te mozgékony, sportimádó alkat vagy, a kutyádnak is bírnia kell a testmozgást vagy a konditerem előtti várakozást.
A hozzád illő fajta: egy agár vagy vizsla remek sporttárs, egy kedves öleb pedig türelmesen megvárja kis tatyójában az edzés végét.

HALAK

Ha Halak vagy, mint minden állattal, úgy minden kutyával megtalálod a közös hangot. Lehet az az eb kicsi vagy nagy, szép vagy csúnya, fajtatiszta vagy keverék, még azt sem bánod, ha nem szobatiszta, te majd kedvesen megneveled. Még a legvadabb kutya is doromboló kiscicává változik a közeledben, aki ráadásul védelmező fenevaddá változik vissza, ha meg kell téged védenie.
A hozzád illő fajta: bármilyen kutyával jól kijössz, de a szívedet egy szomorú szemű, menhelyi keverék tudja legjobban megdobogtatni, vagy kettő...

 

(Forrás: life.hu)

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2023 - CityDogs Készítette a