banner.jpg
Szocsi 2014

Szocsi 2014

2014.02.06. - Citydogs

Az idei XXII. téli olimpia játékok az oroszországi Szocsiban kerül megrendezésre, ami még nem is lenne érdekes, de folyamatosan azt olvashatjuk, hogy nincs víz a versenyzők szállásán vagy nem működnek a wc-k. Ez igen sajnálatos hír, de ami minket sokkal jobban bosszant, hogy egy igen agresszív határozatot hoztak az elszaporodott kóborkutyák eltüntetésére. Ugyanis a semmiből építették az olimpiai falut, szállodákat és a stadionokat, ami azzal is járt, hogy a rengeteg munkás az évek során folyamatosan etette a kutyákat, ami miatt azok ideszoktak. Majd a munka végeztével, ha ezt lehet annak nevezni, az emberek elmentek a kutyák maradtak.

Azért, hogy a városképet ne csúnyítsák el a kóborkutyák, és mert állítólag a menhelyeken nincs elég hely, egy rendelet alapján elkezdték leölni a kutyákat, ezzel is megszabadítva az olimpiai falut az ételért kuncsorgó négylábúak látványától.

A szomorú az egészben csak az, hogy egy ilyen szituációban is csak annyi a megoldás, hogy a nemkívánt elemeket kivonják a forgalomból. Egyszerűen semmi más megoldást nem vesznek számításba, és ráadásul ki is jelentik, hogy a kóborkutya nem más, mint biológiai szemét.

No comment!

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a